De nieuwe VI Peel peelings zijn tegenwoordig één van de meest vi-peel-peeling-huidtherapie-zuidwestpopulaire huidbehandelingen om de huid effectief te verjongen en de huidtextuur zichtbaar te verbeteren! De peeling bevat wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen en zorgen voor een mooie, gladde en jong uitziende huid!

De VI Peel is een intensieve middel-diepe medische peeling die de huid krachtig exfolieert (medisch afschilfert) en de huid opnieuw van binnenuit opbouwt! VI peel wordt ingezet bij diverse pigmentstoornissen,acne en bij huidverbetering. De VI peel zorgt voor:

 • Het vervagen of verwijderen van diverse pigmentstoornissen zoals; hyperpigmentatie (plaatselijk teveel aan pigment), ouderdomsvlekken en melasma (zwangerschapsmasker).
 • Behandelt huidproblemen bij acne, zoals de acneproductie aanzienlijk terugdringen, roodheid en bruine pigmentaties laten afnemen en het vervagen van acnelittekens
 • Het verbetert de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid
 • Verfijnt de grootte van de poriën, voor een gladder uitziende huid
 • Het verzacht fijne lijntjes en rimpels
 • Stimuleert de huideigen collageen- en elastineproductie, voor een zichtbaar stevigere, jongere huid!

Voordelen VI peel

 • Comfort – de peeling is nagenoeg pijnloos.
 • Gemak – een behandeling duurt ongeveer 30 minuten, hierna kunnen normale activiteiten direct hervat worden.
 • Geschrikt voor de huid met actieve acne.
 • Minimale hersteltijd – binnen 1 week bereik je een gezonde, stevige en jonger uitziende huid.
 • De VI peel richt zich op het vernieuwen van de huid in plaats van op enkel het peelen van de huid. De huid wordt, in tegenstelling tot vele andere peelings, na de peeling dus ook steviger i.p.v. dunner.
 • Het systeem omvat een unieke combinatie van actieve ingrediënten, waarbij de werkstoffen dieper in de huid worden getransporteerd.
 • Geschikt voor alle huidtypen – de enige peeling voor behandeling van zowel de lichte huid als de donkere huid.

Voor de VI peel behandelingHuidherapie-zuidwest-vi-peeling

Voor de behandeling dient de huid u op te hebben gepast met UV-straling en zonnebank om eventuele huidschade tijdens en na de peeling te voorkomen. De huid dient voorbehandeld te zijn met de VI Peel Derm Cleanser (reiniger) en een eventuele aanvullende (dag)crème. De huidtherapeut zal tijdens het intakegesprek beoordelen welke producten voor uw huid en het gewenste behandelresultaat van toepassing zijn.

De VI peel behandeling

Iedere huid heeft baat bij een behandeling afgestemd op de huidconditie en de wens van de cliënt. Hierdoor zijn er 5 verschillende VI peel pakketen ontwikkeld, te weten:

 • Regular
 • Precision
 • Precision Plus
 • Purify
 • Purify Precision Plus

Allereerst wordt uw huid goed gereinigd en voorbereid op de peeling. De peeling is een vloeistof met veel actieve ingrediënten (zie onderaan pagina). De peeling wordt m.b.v. een gaas laag op laag aangebracht. Juist door laag op laag te werken is het effect van de peeling zeer goed te controleren. De intensiteit kan zo optimaal worden afgestemd op uw persoonlijke huidconditie.

oxygenetix acne control

Na de VI peel behandeling

De VI peel peeling wordt thuis de behandeling voortgezet met een bijgeleverde ‘post peel kit’. Dit betekent dat u zelfstandig thuis mee behandeld met duidelijke instructies die de huidtherapeut u meegeeft na de peeling in de praktijk. De kit voor thuis bevat onder andere peelingpads, een SPF 50+ en een herstellende crème.

Afhankelijk van uw huidconditie en wens zijn er 1 tot 3 peeling behandelingen nodig in de huidtherapeutische praktijk. Op een optimaal resultaat te behouden adviseren wij in sommige gevallen om de peeling jaarlijks eenmaal te herhalen.

VI Derm cosmeticalijn

De producten uit de VI Derm cosmeticalijn bieden dé oplossing voor iedere huidconditie!

Naast de VI peel is er een VI derm cosmeticalijn. Deze productlijn is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van alle denkbare huidaandoeningen en is geschrikt voor alle huidtypen. De kracht schuilt zich in het gebruik van hoogwaardige ingrediënten met uitzonderlijk veel actieve werkstoffen. Door hoge dosering van actieve ingrediënten, zoals retinol, vitamine C, glycolzuur en azalainezuur activeren de huid om opnieuw te gaan werken. Hierdoor komt de collageen- en elastineproductie weer op gang en komt uw huid (weer terug) in topconditie.

VI Derm is ideaal ter ondersteuning van een VI Peel behandeling. Door dagelijks gebruik voor en na de peeling wordt de huid optimaal voorbereid en helpt het de resultaten van de VI Peel behandelingen zo lang mogelijk vast te houden en te versterken.  

Werkzame ingrediënten VI peel

TCA (Trichloorazijn-zuur): Zorgt voor een goede afschilfering en stimuleert de aanmaak van collageen. Het werkt vergladdend op littekens, lijntjes en rimpels.

Retinoïnezuur (Vitamine A zuur): Stimuleert de productie van collageen en elastine, houdt de vochthuishouding op peil, normaliseert de celdeling en werkt op de pigmentatie.

Salicylzuur: Ontstekingsremmede eigenschappen (voor onzuiverheden erg geschrikt).

Fenol: Pakt vrije radicalen aan (anti-oxidant) en is een laag percentage een verdovend middel, wat ervoor zorgt dat de peeling behandeling goed vol te houden is.

L-Ascorbinezuur (Vitamine C): Een zeer stabiele vorm van Vit C, beschermt tegen UV-schade, stimuleert de collageenproductie, verheldert de huid en onderdrukt pigmentatie.

Naast bovenstaande werkstoffen zitten er in de VI peel voor acne en pigment extra ingrediënten toegevoegd met doelgerichte eigenschappen om dit huidprobleem aan te pakken. De huidtherapeut vertelt u graag meer over wat er mogelijk is bij uw huid.

Voor- en na foto’s bij een VI peel behandeling

Huidtherapie-zuidwest-vi-peel-acne-littekens-pigmentvlek Huidtherapie-zuidwest-vi-peel-anti-aeging-huidverbeering-rimpels
Acne – pigmentatie na acne Huidverbetering – rimpels Pigmentstoornis – rode verkleuring
Huidtherapie-zuidwest-vi-peel-acne-hyperpigmentatie-pigment-bruine-verkleuring Huidtherapie-zuidwest-vi-peel-pigment-verkleuring
Hyperpigmentatie na acne   Pigmentstoornis – hyperpigmentatie

 

Heeft u vragen over de VI Peel of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.