Camouflagetherapie is een manier om opvallende ontsierende huidaandoeningen te verminderen of onzichtbaar te maken bij mannen en vrouwen. Dit wordt gedaan door middel van een speciale camouflagecrème die veegvast en waterafstotend is. Daarnaast is de camouflagecrème geschikt voor een gevoelige huid. Het is een tijdelijke therapie die u na instructie zelf kunt toepassen in de thuissituatie.

Camouflagetherapie inzettenHuidtherapie-Zuidwest-Camouflagetherapie

De camouflagetherapie kan worden toegepast bij:

Allereerst wordt er een vrijblijvend intakegesprek gepland, waarbij uw klachten in kaart worden gebracht en uw huidaandoening grondig bekeken wordt. Er wordt in overleg gekeken of dat camouflagetherapie de juiste behandeling zal zijn, of dat bijvoorbeeld een behandeling met de vaatlaser, pigmentlaser, VI peel of Neostrata peeling een beter alternatief is.

Tijdens de eerste behandeling gaat de huidtherapeut met een kleurpallet kijken welke kleur het beste overeenkomt met uw natuurlijke huidskleur. De camouflage zal worden aangebracht zodat u kan zien wat voor resultaat er haalbaar is. Daarna zullen de juiste producten voor u besteld worden. Tijdens een tweede behandeling wordt er door een speciale techniek aangeleerd hoe de camouflage aangebracht en verwijderd kunt worden. Na het aanleren van deze techniek kan de camouflage zelfstandig aangebracht worden in elke gewenste situatie.

Veel opvallende ontsierende huidaandoeningen zijn ook permanent te verminderen of te verwijderen met behulp van de vaatlaser, pigmentlaser, VI peel of met een Neostrata peeling.

Camouflagetherapie wordt vanuit het aanvullende pakket vergoed door uw zorgverzekeraar.

Heeft u vragen over acne of wilt u een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.