afspraak maken huidtherapie zuidwest Tholen HoogerheideHuidtherapie Zuidwest is direct toegankelijk. Een afspraak maken bij de huidtherapeut kunt u dus doen zonder verwijsbrief van de (huis)arts. Om de behandeling vergoed te krijgen wilt de zorgverzekeraar vaak toch een verwijsbrief ontvangen. Wij raden daarom aan toch een verwijsbrief te halen bij uw (huis)arts of specialist.

De behandeling

Bij huidtherapie Zuidwest is de eerste afspraak (de intake) altijd gratis en vrijblijvend. Bij de intake wordt de klacht d.m.v. het stellen van verschillende vragen uitgevraagd. Daarna volgt er een uitgebreid huidtherapeutisch onderzoek waarbij er met behulp van een loupelamp goed naar de huid gekeken wordt. Vervolgens worden de bevindingen en mogelijke behandelmethoden besproken. Samen met u wordt een behandelplan op maat opgesteld. De behandelingen worden na afloop regelmatig geëvalueerd en zo nodig wordt het behandelplan hierop bijgesteld.

Hoogerheide en Tholen

Huidtherapie Zuidwest bevindt zich op 2 locaties in het zuidwesten van Nederland. Namelijk in het Medisch Centrum van Hoogerheide en Medisch Centrum Vliethof in Tholen. Beide locaties beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid voor het Medisch Centrum.

Een afspraak maken

Huidtherapie Zuidwest behandelt uitsluitend op afspraak. Een afspraak kunt u maken door een email te sturen naar info@huidtherapiezuidwest.nl of te bellen naar 06 – 13 56 28 61.

Wanneer de huidtherapeut in behandeling is kan de telefoon niet worden opgenomen, gelieve dan de voicemail in te spreken en duidelijk uw naam en telefoonnummer te vernoemen. Huidtherapie Zuidwest zal u dan zo spoedig mogelijk terugbellen.