Evelien Meewisse (Huidtherapeut)

Na een tijd ervaring te hebben opgedaan bij een andere huidtherapeutische praktijk heb ik, Evelien Meewisse, begin 2014 de knoop doorgehakt en besloot ik mijn eigen praktijk op te starten. Ik doe het werk als huidtherapeut met erg veel plezier. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen met hun huidproblemen. Begeleiding en het bieden van een luisterend oor zijn daarbij voor mij erg belangrijk. Door samen met de patiënt een passend behandelplan op te stellen en te zien dat de huid er na één of meerdere behandelingen op vooruit gaat, werkt voor mij motiverend. Dit zorgt weer voor een betere kwaliteit van leven voor de patiënt, wat voor mij het vak boeiend en leuk maakt.

Naast huidtherapeut heb ik meerdere jaren als verpleegkundige in de thuiszorg gewerkt.

Bernadette Overgaauw (Consulent Therapeutische Elastische Kousen)

Mijn naam is Bernadette Overgaauw en sinds november 2017 ben ik gediplomeerd Consulent voor Therapeutische Elastische Kousen. Tevens ben ik sinds die tijd werkzaam in de praktijk van Huidtherapie Zuidwest. 

Met mijn verpleegkundige achtergrond vind ik het fijn om mensen te informeren over hun aandoening waarvoor zij een verwijzing hebben gekregen van de huisarts of specialist. Naast dit werk ben ik moeder van een dochter en 2 zonen en werk ik thuis in ons agrarisch bedrijf.

Graag ontmoet ik u op afspraak in de praktijk van Huidtherapie Zuidwest in Hoogerheide waar ik elke donderochtend aanwezig ben voor het aanmeten van kousen of op verzoek kom ik graag bij u thuis.